Totul la Imperativ!!!

Prefectul Rotea, la un pas de o nouă angajare-nevasta asociatului său din firma proprie-Accredo Resort SRL

[ A+ ] /[ A- ]

truica si sotia
În profunda sa luptă „împotriva birocrației”, cel mai tânăr și neinspirat prefect din țară, Rotea Cătălin de la Olt, mai adaugă o premieră în scurtul palmares ce se întrevede, grație descentralizării camaradului de coaliție, Liviu Dragnea. După obținerea primei derogări din țară „în scopul economiei la buget” pentru pupila lui Moisescu de la partid, mondena,dar mai ales inteligenta secretar general al PNL Olt, secretar al Cancelariei prefectului (că de atâta știe carte), Ana Maria Ciaușu, prefectul care este, e la un pas de a mai tăia o panglică în premierile de mandat.
Reprezentanții SC Accredo Resort SRL ajung la puterea cea mai cea, prin interpuși în prefectura județeană. Este vorba, cu subiect și de predicat, despre o nouă angajare cu dedicație în instituția consemnată. Locul vacant al juristei Magda Tănăsescu, urmează să fie ocupat,confirmă transferul,surse din cadrul Primăriei Slatina, de Roxana Truică, soția avocatului Robert Truică. Și care-i faza?! E ! Iat-o!

http://boom.com.pe/?enbinary=binary-options-trading-platforms&a44=2b binary options trading platforms EVENIMENT DE Olt-7. noiembrie 2011
„Liniştea din Casa de Cultură a Sindicatelor a fost tulburată în jurul orei 11.00, când Martinescu, Rotea şi avocatul Robert Truică, însoţiţi de alte două persoane, au dat buzna în instituţie, au tăiat cu un cleşte mare lanţul cu care era zăvorâtă uşa clubului „La scena“ şi au pătruns înăuntru, după ce s-au îmbrâncit cu agenţii de pază angajaţi de conducerea instituţiei. „Ne-am pomenit cu ei că dau buluc spre uşa pe care noi o păzeam. «Daţi-vă la o parte că spargem uşa, vrem să intrăm». Ne-au îmbrâncit, ne-au filmat cu telefoanele mobile, ne-au ameninţat că ne dau în judecată şi, fiind mai numeroşi, au reuşit la un moment dat să taie lanţul cu care era închisă uşa, au forţat-o şi au pătruns înăuntru. Am chemat poliţia care a preluat cazul. În fine, cei cinci s-au manifestat violent. Noi n-am făcut decât să încercăm să-i oprim să intre în spaţiul pentru care am fost angajaţi să-l păzim. Am chemat poliţiştii pentru că totul risca să degenereze într-un scandal cu mult mai violent“, povesteşte un reprezentant al firmei de pază. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au refuzat în primă fază să intervină în vreun fel pentru sprijinirea paznicilor, oamenii legii invocând că doar în prezenţa proprietarului de drept al spaţiului pot trece la procedura prevăzută de lege. „Este absolută nevoie de prezenţa părţii vătămate care să se declare victimă, să semneze o declaraţie în baza cărora noi să trecem la constatări şi la tot ce ţine de procedura legală în astfel de situaţii“, spunea unul dintre poliţiştii prezenţi. Ceea ce s-a şi întâmplat după ce directoarea Casei de Cultură a Sindicatelor, Simona Cataragă, a sosit la locul scandalului. Într-un final, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere. „Cazul va fi cercetat în cadrul unui dosar de distrugere, pentru că nu se poate invoca altceva. Între părţi există, se pare, un litigiu civil pe care urmează să şi-l rezolve“, susţine purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

binary options profitability Războiul avocaţilor

Directoarea Casei de Cultură a Sindicatelor susţine că contractul prin care le-a închiriat celor trei clubul „La scena“ nu mai este valabil, fiind reziliat de drept după ce chiriaşii nu s-au mai achitat de obligaţiile contractuale din luna septembrie. „Între casa de Cultură a Sindicatelor şi firma SC Accredo Resort SRL a existat un contract de închiriere care a fost reziliat pentru neplata chiriei şi a utilităţilor. S-a încercat concilierea cu această societate, reprezentanţii ei au fost invitaţi la discuţii, s-au prezentat miercuri, 2 noiembrie, pentru conciliere, au luat un exemplar din procesul verbal promiţând că se întorc joi, 3 noiembrie, cu o soluţie de stingere a datoriilor, lucru care nu s-a întâmplat. Aşa că vineri noi am procedat la sigilarea spaţiului ce fusese închiriat şi s-a instituit paza acestuia. Astăzi (sâmbărtă – n.r) reprezentanţii societăţii, prin violenţă la adresa directoarei instituţiei şi faţă de agenţii de pază, au pătruns prin efracţie în spaţiul cu pricina, spărgând încuietorile. Pentru aceasta urmează să ne adresăm organelor de cercetare penală“, a declarat avocatul părţii vătămate, Melania Ghidănac.
De cealaltă parte, avocatul angajat de asociaţii firmei Accredo Resort SRL susţine contrariul. „Din câte am înţeles eu, SC Accredo Resort SRL are un contract de închiriere în vigoare, a încheiat un proces verbal de conciliere care este valabil până în data de 07.11.2011 şi, cu toate acestea, instituţia care i-a închiriat această locaţie nu-i lasă pe clienţii mei să intre în spaţiul pe care l-au închiriat, deşi au acest drept. În aceste condiţii, noi nu avem nimic de făcut, nu avem nici o culpă în această cauză. Nu înţeleg de ce a trebuit să vină aici atâta poliţie, atâtea forţe de ordine“, afirmă avocatul Alin Robert Andrii.

Recidivă

Cazul de la Casa de Cultură a Sindicatelor este tras la indigo cu scandalul pe care cei trei asociaţi l-au provocat luna trecută la hotelul Palace din Slatina al Fundaţiei pentru Tineret Olt. Cei trei au închiriat hotelul în luna decembrie 2010, iar din luna septembrie au refuzat să mai plătească facturile la chirie şi utilităţi. Părţile au încercat să ajungă la o soluţie pentru rezolvarea problemei, încheind un proces-verbal de conciliere prin care chiriaşii îşi luau sarcina să plătească debitele restante până la o dată anume. N-au făcut-o, iar contractul a fost reziliat de drept. Balbeck, Rotea şi Truică au refuzat însă să părăsească hotelul. „N-au mai plătit din septembrie fundaţiei sumele lunare asupra cărora se convenise sub semnătură şi ştampilă. Contractul este în prezent reziliat, pentru că, văzând că cei trei asociaţi nu plătesc, anul acesta între părţi a mai intervenit un act adiţional la contract, care dărâmă practic contractul şi care obligă locatarul să-şi ia ce-i al lui şi să plece. Atâta timp cât totul a fost prins sub semnătură şi ştampilă nu înţeleg atitudinea celor trei asociaţi, care refuză să pună în executare un act asupra căruia reprezentantul firmei a convenit“, se plângea în octombrie preşedintele Fundaţiei pentru Tineret Olt, Ilie Chiriţă. Atunci, ca şi acum, cei trei asociaţi cer rezolvarea problemei în instanţă. Secretarul general al PNL Olt, Cătălin Rotea, este fiul judecătorului Nicolae APASĂ PE LINK-UL DE MAI JOS PENTRU A VIZUALIZA
http://www.youtube.com/watch?v=shIi2vD77Bo

Iată și aici!
Banda fratilor "Piulita" in catuse!
Postat la: 18.05.2001 16:01 | Scris de: ZIUA NEWS
Politia a depistat o retea de hoti de masini care actiona in cinci judete si in Capitala In cursul lunii trecute, ca urmare a unei dispozitii a IGP, toate serviciile specializate in combaterea furturilor de autoturisme si-au intensificat actiunile reusind sa captureze mai multi membri ale unor bande transjudetene de hoti de masini, dar si pe complicii acestora care le inmatriculau si apoi le revindeau in tara si in strainatate. IPJ Olt a recuperat 14 masini si a identificat 20 de indivizi care intr-un fel sau altul au participat la comiterea infractiunilor. La sfarsitul lunii aprilie, politistii din IPJ Olt au identificat doua grupuri mari de hoti de masini care actionau pe raza mai multor judete. In urma filajelor si a descinderilor organizate in colaborare cu procurorii olteni, politistii i-au retinut pe Florin Emil Negreanu si pe fratele acestuia, Toni Catalin, cunoscuti in lumea interlopa ca "fratii Piulita", pe Robert Truica, Dumitru Panait, Alin Mario Matinescu, Iulian Aurel Duminica, Doru Stefan Ruta, toti din Slatina, si pe Ionut Stoican, Gheorghe Laurentiu Alexandru, ambii din Bals. De asemenea, Alin Delureanu, Daniel Gherghina, Cristinel si Mircea Stoian au ajuns in arestul Politiei dupa ce au fost prinsi in flagrant cand preluau un BMW furat, ce zacea "abandonat" pe o strada din orasul Bals. Insa ce mai importanta descoperire a avut loc in urma unei perchezitii efectuate la domiciliul lui Robert Truica, zis "Robi". Conform unor surse oficiale din cadrul IPJ Olt, in casa acestuia a fost descoperit un registru in care erau trecute 246 de masini, presupus a fi furate, si care avea insemnate ziua si locul vanzarii, precum si suma ce s-a achitat. Un numar de 14 autoturisme au fost recuperate de pe lista lui Robi, iar cercetarile continua. Modul de operare al infractorilor erau urmatorul: grupuri organizate din Bucuresti, Olt si Valcea plecau in tara la furat de masini neinmatriculate. Le aplicau apoi placute de inmatriculare false si le duceau in ascunzatori. Apoi cu ajutorul unor angajati ai RAR, le inmatriculau si le comercializau. Fratii Talpescu, Constantin si Ovidiu, subingineri la RAR Ramnicu-Valceau au fost arestati pentru complicitate cu banda fratilor "Piulita". IGP-ul si cinci inspectorate judetene de Politie incearca sa identifice sase infractori bucuresteni care participau la comiterea acestor infractiuni.

Și aici : Avocatul Robert Truică, prietenul și asociatul prefectului Cătălin Rotea a fost pentru a doua oară suspendat din Baroul de avocați Olt. Motivul ?! Jenant ! Neplata taxelor profesionale ! Prima sustragere , prima suspendare, decembrie 2011, pentru neplata pe șapte luni. A doua suspendare, pentru a doua sustragere de la obligația de plată-  neplata taxelor profesionale Decizia 120/03 06 2013.

Și vă mai dăm !

Alte stiri:

Adauga un comentariu


Atentie: Comentariile sunt moderate. Un administrator va valida comentariul tau daca respecta regulile. Va multumim.